Laboratorul de analize al Policlinicii AS a implinit anul acesta 10 ani de activitate pe piata aradeana, timp in care am fost intr-o continua dezvoltare, datorita imbunatatirii de la an la an a capacitatii tehnice si a rigurozitatii caliatii analizelor data de acreditarea RENAR, pe care am obtinut-o inca din anul 2010.

Datorita numarului mare de solicitari din partea pacientilor nostrii, am deschis cel de-al doilea laborator de analize al Policlinicii AS, in Arad, venind in intampinarea pacientilor cu o gama mai variata de analize medicale, datorata dotarilor tehnice avansate, cuprinzand analizoare complet automate pe toate sectoarele laboratoarelor.

Astfel dorim sa informam pacientii ca in momentul de fata laboratorul nostru ocupa locul doi in ierarhizarea laboratoarelor din judetul nostru, in felul acesta, avand un plafon mai mare, dam posibilitatea pacientilor sa beneficieze de analize medicale compensate de CAS toata perioada lunii.

Laboratoarele noastre au un program de activitate de luni pana vineri de la ora 7.00-20.00. Venim in sprijinul pacientilor nostri prin faptul ca efectuam recoltari in tot acest interval orar, cu respectarea protocoalelor de recoltare.

Mai multe detalii se pot gasi pe site-ul policlinicii: www.policlinica-as.ro , sau la

telefon nr 0357-91, 0357803333

Adresa noastra, Arad, Calea Aurel Vlaicu nr 56 (in fata stadionului UTA)