POLICLINICA AS

ASUL SANATATII TALE!

CLINICA MEDICALA ARAD

Suntem o echipa de medici dedicati, cu experienta, a caror viziune este strans legata de reusita de a insanatosi cat mai multi oameni si de evolutia noastra profesionala continua. Nu exista sentiment mai inaltator pe lume si mai aducator de satisfactie decat acela de a sti ca facem tot ce ne sta in putere pentru a ne insanatosi pacientii. Tocmai de aceea functionam ca o familie, ca un grup de prieteni, cooperand in permanenta si oferindu-ne reciproc sprijinul. Uneori e mai usor sa identifici o problema din afara ei si de aceea e important sa ne sfatuim intre noi si sa decidem impreuna.

  • Juramantul lui Hipocrate este sfant pentru noi
  • Sanatatea pacientilor nostri este telul nostru principal

  • A face tot ce poti pentru pacienti inseamna sa pui capul linistit pe perna

VALORI

Insanatosirea pacientilor care ne trec pragul este primul nostru scop. Investigatiile incep cu simptomele pe care le are pacientul si de aceea il ascultam cu maxima atentie. Apoi incepem investigatiile specific, punem diagnosticul si oferim tratamentul optim.

Este una idealista, in care pacientii isi iubesc starea de sanatate in asa masura, incat sa nu o lase sa degenereze, dupa care sa incerce sa o recupereze. A preintampina o problema medicala este mult mai usor decat a o trata.

Dedicam toate cunostintele noastre si tot interesul insanatosirii pacientilor nostri. Pentru a putea rezona la maximum cu starea lor, ne identificam cu ei, ii ascultam activ, cerand detalii asupra simptomelor. Avem acelasi tel ca ei: insanatorirea lor!

EXPERTII NOSTRI

Sunt profesionisti care se dedica meseriei lor cu toata experienta pe care continua sa o reactualizeze simultan cu evolutia tehnologiei, tratandu-si pacientii cu respect si cu o atitudine protectoare.

ORAR MEDICI

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR