Alergologie

Alergologie 2018-11-01T09:58:02+00:00

Project Description

ALERGOLOGIE

Ai simptome precum eruptii ale pielii, iti curge nasul, lacrimezi si ai o senzatie de usturime a ochilor? Toate acestea sunt destul de greu de suportat, mai ales cand te confrunti cu ele de mai mult timp. Desi poti suspecta o banala raceala sau alte cauze, s-ar putea sa te confrunti cu o alergie. Alergiile pot fi multiple, pot fi declansate de cauze diferite. Pentru un examen de specialitate si stabilirea unei scheme de tratament in urma testelor efectuate, programeaza-te la Policlinica As! In felul acesta vei sti ce trebuie sa eviti si vei depasi mai usor problema.

  • Consult – teste

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Ciacli Camelia

Dr. Ciacli Camelia

Medic primar alergolog

ORAR

JOI : 17:00 – 19:00

TRATAMENT AL BOLILOR ALERGICE INITIERE:  80 RON
INTERPRETARE ANALIZE: 50 RON
TESTARE METALE UZ STOMATOLOGIC: 200 RON
TESTARE LA ALERGENE ALIMENTARE: 280 RON
TEST NIOXX: 100 RON
SPIROMETRIE CU TEST BRONHODILATATIE: 150 RON
CONSULT: 150 RON
TRATAMENT AL BOLILOR ALERGICE MENTINERE: 50 RON
PRICK PRICK TEST PER ALIMENT: 40 RON
TEST CUB GHEATA: 50 RON
TESTARE PATCH: 290 RON
TESTARE LA ALERGENE RESPIRATORII: 250 RON
SPIROMETRIE SIMPLA: 100 RON
CONTROL: 150 RON

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE