Project Description

CARDIOLOGIE

Ai palpitatii sau alte senzatii dureroase in zona inimii? Acestea sunt simptome care iti atrag atentia ca trebuie sa mergi la un consult medical de specialitate. Indiferent care ar fi cauza, fa-ti timp pentru tine! Fa-ti chiar azi programare si vino sa te vada un cardiolog bun. Bolile cardiovasculare provoaca mai multe decese decat toate tipurile de cancer la un loc. Unele afectiuni nu se manifesta prin simptome, deci le poti descoperi doar prin control. O ecografie cardiaca ofera cea mai relevanta informatie despre starea de sanatate a inimii tale. Vino la clinica de cardiologie care va avea grija de inima ta!

SERVICII DE CARDIOLOGIE

 • Consult
 • Ecocord
 • Ekg
 • Control

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:00 – 20:00

LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Laza Cristina

Dr. Laza Cristina

Medic Primar Cardiolog

ORAR

Luni: 14:20 – 17:00

Joi: 14:20 – 17:00

PROGRAMARE PACIENTI LA 20 MINUTE

 • CONSULT + EKG: 150 RON
 • CONTROL: 100 RON
 • EKG: 50 RON
 • ECOCORD: 180 RON
 • CONSULT + EKG + ECOCORD: 250 RON 
 • CONSULT + EKG + ECOCORD + ECO DOPPLER CAROTIDA : 300 RON
 • CONSULT + EKG + ECO DOPPLER CAROTIDA : 250 RON
 • ECO DOPPLER CAROTIDA: 150 RON

2002-2007 Doctor-Medic, diplomă de licenţă seria A1 nr. 0032290 (nr. 565 din 11.02.2008 dată de Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara) obţinută cu nota 9,86
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara cu o vasta experienta in ingrijirea, monitorizarea si urmarirea pacientilor cu afectiuni cardiace acute si cronice te va ajuta sa intelegi care este starea de sanatate a inimii tale dar si cum sa previi aparitia bolilor cardiovasculare.

Doamna Dr.Laza Cristina realizeaza in cadrul clinicii :

 • Consult cardiologie
 • Electrocardiograma
 • Evaluare prin ecografie transtoracica
 • Evaluare si interpretare teste de evort
 • Inregistrare si interprtare Holter
 • Inregistrare si monitorizare TA

Dr. Belei Mihaela

Dr. Belei Mihaela

Medic Specialist Cardiolog

ORAR

Luni: 08:00 – 14:00

Marți: 13:30 – 20:00

Miercuri: 15:00 – 20:00

Joi: 08:00 – 14:00

Vineri 08:00 – 14:00

Consultatii la 40 minute

CONTRACT CAS
CONSULTATIE GRATUITA CU BILET DE TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE IN CONTRACT CAS
PACHET: CONSULTATIE + EKG – 150 RON
PACHET: CONSULTATIE + EKG + ECOCORD – 250 RON
PACHET: EKG+ECOCORD – 180 RON
CONTROL – 100 RON
ECOCORD – 180 RON
EKG – 50 RON
ECO DOPPLER DE VENE – PT. AMBELE MEMBRE INFERIOARE – 180 RON
ECO DOPPLER DE VENE – PT. AMBELE MEMBRE SUPERIOARE – 180 RON
ECO DOPPLER DE CAROTIDE AMBELE – 150 RON
ECO DOPPLER DE ARTERE – PENTRU AMBELE MEMBRE SUPERIOARE – 180 RON
ECO DOPPLER DE ARTERE – PENTRU AMBELE MEMBRE INFERIOARE – 180 RON

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’ Cluj-Napoca, Dr Mihaela Belei este medic specialist cardiolog cu competenta in ecocardiografie transtoracica.

Doamna doctor se va ocupa de ingrijirea, monitorizarea si urmarirea pacientilor cu afectiuni cardiace acute si cronice.  Te va ajuta sa intelegi care este starea de sanatate a inimii tale, dar si cum sa previi aparitia bolilor cardiovasculare.

Pe parcursul rezidentiatului, a efectuat stagii si cursuri in: Anglia, Italia si Franta. In prezent isi continua studiile fiind Doctorand in Stiinte Medicale.

 

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ
Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.
DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR