Chirurgie Generala

Chirurgie Generala 2018-11-01T09:11:04+00:00

Project Description

CHIRURGIE GENERALA 

O plaga infectata, un furuncul sau o unghie incarnata este o problema medicala serioasa si trebuie tratata ca atare. Un mediu curat si steril este locul ideal in care iti recomandam sa te indrepti pentru ingrijire de specialitate. Programeaza-te la Policlinica As si lasa-te cu incredere pe mainile celor mai buni medici specialisti in chirurgie generala. Vei beneficia de solutii optime pentru diagnosticare si tratament si vei fi tratat cu echipament de ultima generatie, intr-un cadru placut si confortabil, menit sa-ti induca starea de bine si sa-ti inspire incredere.

SERVICII DE CHIRURGIE GENERALA

  • Consultatie

  • Curatarea ranii

  • Dezinfectare

  • Copci si pansare

  • Tratament

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Korodi Andrei

Dr. Korodi Andrei

Medic specialist Chirurgie

-consult 100

-pansament 30

-panariti 100

-abcese 100

-punctie cutanata 100

-excizie lipom 150

-unghie incarnata 150

-sutura plagi taiate 150

-excizie chist sebaceu 150

-excizie form tumorale cutanate 150

-extragere fire 50

-anestezie locala 50

ORAR

 LUNI

16:00 – 19:00

Marti

16:00 – 19:00

Miercuri

16:00 – 19:00

 

 

 

 

Dr. Goldis Dan

Dr. Goldis Dan

Medic specialist chirurgie generala

ORAR

JOI

14:00 – 18:00

VINERI

14:00 – 18:00

CONSULT: 100 RON

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE