Project Description

ENDOCRINOLOGIE

Te confrunti cu simptome precum o crestere sau o scadere brusca a greutatii corporale? Ai o senzatie deranjanta de nod in gat? Si gusa este un simptom care trebuie luat in considerare. Starea de oboseala si de anxietate ar putea avea o cu totul alta cauza decat lipsa de somn, de odihna.  Ar putea fi vorba de o dereglare hormonala (exces sau insuficienta). Glandele sunt cele responsabile de astfel de afectiuni. Pentru investigatii amanuntite si stabilirea unui diagnostic clar, vino cu programare la Policlinica As. Un medic specialist se va ocupa de tine cu grija maxima si profesionalism.

SERVICII ENDOCRINOLOGIE

 • Consult
 • Ecografie tiroidiana
 • Ecografie mamară

 • Pachet tiroida: consult + eco tiroidian + analize medicale (TSH+FT4)
 • Pachet Tiroida : consult si ecografie tiroidiana
 • Control

  PROGRAM

Luni- Vineri 07:00 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALIZATI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Boboc Lavinia

Dr. Boboc Lavinia

Medic Specialist Endocrinolog, Diabet și Boli de nutriție

Contract CAS

ORAR

Marti: 09:30 – 13:00

Miercuri: 09:30 – 14:00

Endocrinologie:

 • Consult gratuit in contract CAS
 • Consult  fara bilet de trimitere – 200 lei
 • Control – 120 lei
 • Ecografie tiroidiana – 200 lei
 • Pachet tiroida: consult + eco tiroidian  – 170 lei in contract CAS
 • Pachet tiroida: consult + eco tiroidian  – 250 lei in afara contract CAS

Diabet zaharat:

 • Consult – gratuit in contract CAS
 • Consult  fara bilet de trimitere – 150 lei
 • Control – 100 lei

Boli de nutritie:

 • Consult gratuit in contract CAS
 • Consult  fara bilet de trimitere – 150 lei
 • Control – 100 lei

 

EDUCAȚIE : 

 Universitate : Victor Babeș , Timisoara – 1983-1989

Rezidența : Spitalul Județean si Municipal Arad – 1989-1990

Clinical Attachment : program sponsorizat de Edinburgh Medical University , UK 07/1990- 11/1990. Pozitie de observator in departamentul de medicina interna, medicina de familie, cardiologie si endocrinologie

Examene de recunoastere a studiilor in Statele Unite ale Americii ( USMLE Step 1-3 si ECFMG) : 1995-1996

INTERNSHIP/RESIDENCY ( rezidențiat) – 1997 – 2000 la Ball Memoral Hospital, Indiana, SUA

Rezidenta in medicina interna care consta in tratarea pacienților in cabinet, in spital, camera de urgente, sectia de anestezie-terapie intensiva si cardiologie intervenționala, precum participarea la gărzi pe toate sectiile spitalului si stăpânirea procedurilor de resuscitare, intubare, accesarea vaselor centrale pentru tratamente de urgentă.

Pregătirea a inclus participarea zilnică la raportul de garda, lecturi de specialitate precum si examene periodice de evaluare a cunoștințelor medicale (trimestrial) plus evaluarea lunară de către medicul primar in clinica căruia se desfășura rotația clinica.

FELLOWSHIP ( specializare ) -2000-2002 la Henry Ford Hospital , Detroit SUA

Specializarea in Endocrinologie, Diabet si Boli de Nutritie , care a inclus expunere extensiva si experiența practica in clinicile de subspecialitate ca de exemplu clinica de boli de tiroida, glande suprarenale, pituitară,dislipidemii, infertilitate, boli metabolice osoase precum si diabetul zaharat , interpretarea datelor de laborator, densitometrie ,performarea de biopsii si ecografii  tiroidiene , de utilizare a pompelor de insulina si a senzorilor de măsurat glicemia.

Programul a încurajat cercetarea medicală in domeniul de specialitate , a inclus conferințe săptămânale si lecturi trimestriale cu somități in subspecialitatiile respective .

CERTIFICATE SI LICENȚE : 

Board Certification ( licența ) in Medicina interna 2001

Board Certification ( licența ) in Endocrinologie, Diabet si Boli de Nutritie in 2002 si recertificare in 2013 

Recertificarea este obligatorie din 10 in 10 ani

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ :

Rezidențiat la Spitalele Municipal si Județean Arad 1989-1990

1991-1992- concediu de maternitate 

Clinica Soteria , Arad : 1992-1996

Clinica privată, am funcționat ca de medic de familie .

MidMichigan Physicians (Lansing, Michigan) : 2002-2003 

Cabinet privat si consulturi in spital in domeniul medicinei interne , diabet si endocrinologie.

Michigan Endocrine Consultants( Detroit, Michigan) 2003-2005

Aproape in exclusivitate consulturi in specialitate ( endocrinologie si diabet ) in spital cu expunere extensiva la urgentele in domeniul de specialitate

MidMichigan Physicians ( Midland, Michigan) 2005-2011 

Cabinet privat , consulturi in oficiu si in spital, teaching pentru rezidenti in specialitățile endocrinologie si diabet precum si conferințe /lecturi pentru colegii medici, rezidenți dar si public.

Physicians Health Network ( Port Huron,Michigan) 2011-2013

 Consulturi in cabinet si spitale ( doua) , organizare conferințe, lecturi pentru colegi si public pe subiecte de endocrinologie si diabet.

McLaren Bay Endocrinology Clinic ( Bay City, Michigan) 2013-2016

Cabinet privat, consulturi in oficiu si spital, teaching position pentru rezidenții de medicina interna in rotația de endocrinologie si diabet.

Revenirea in Romania 2016  si in practica privată din Noembrie 2016 in specialitățile de Endocrinologie, Diabet si Boli de Nutritie

Experiența in utilizarea pompelor de insulina , a senzorilor de măsurare a glicemiei, a ecografiei si biopsiei tiroidiene, tratamentul bolilor osoase metabolice , a tratamentului diabet zaharat incluzând al gravidelor.

Dr. Panduru Delia

Dr. Panduru Delia

Medic Primar Endocrinolog

ORAR

Joi: 14:00-18:30

CONSULT 180 RON
CONTROL 120 RON
ECOGRAFIE TIROIDIANA 200 RON
ECOGRAFIE MAMARA 350 RON
CONSULT + ECOGRAFIE TIROIDIANA 300 RON

 

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR