Project Description

FISE PORT ARMA

Ti-ai cumparat o arma? Ca sa o poti purta asupra ta, ai nevoie de un permis port-arma pe care il vei obtine cu conditia sa fii apt din punct de vedere medical si psihologic. Pentru a putea fi certificat ca sanatos clinic, vei fi supus unuor controale medicale minutioase (la neurologie, analize ale sangelui, psihiatrie, oftalmologie, ORL, interne, plamani si ortopedie). Deorece sunt atat de multe specializari, ne dorim sa-ti usuram demersul, sa-ti scurtam drumul si sa nu te lasam sa alergi singur si neajutorat de la un cabinet la altul . Asadar, suna si programeaza-te pentru obtinerea fisei de port arma. Te asteptam.

  PROGRAM

Luni – Vineri 08:00 – 17:00

  LOCATIE

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER