Hematologie

Hematologie 2017-08-08T14:25:52+00:00

Project Description

HEMATOLOGIE

Te confrunti cu o anemie? Stiai ca simptomele celor mai multe dintre afectiunile sangelui sunt unele cu caracter general si de aceea e greu sa stabilesti cauza lor fara investigatii specifice? O problema a sangelui afecteaza si organele aparatului hematologic (splina, ficatul, maduva ososasa rosie si ganglionii limfatici). La orice simptom te face sa te gandesti ca ai putea suferi de o boala de sange, fa-ti o programare si vino la Policlinica As. Un medic specialist te va asculta si-ti va face investigatiile necesare pentru a determina si trata problema ta de sanatate.

  • Analize de laborator

  • Tratament

  • Retete

  • Scrisoare medicala

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE