Project Description

HOMEOPATIE

Stii ca medicamentele clasice te vindeca de afectiunile de care suferi, dar iti dauneaza pe alta parte, slabind imunitatea si afectand in mod special ficatul. Vrei sa fii tratat in cel mai inofensiv mod cu putinta? Vino la cabinetul de homeopatie al policlinicii noastre. Medicii specialisti iti vor face un set de analize in functie de care vei primi tratament personalizat. Medicina homeopata trateaza individual fiecare pacient, pentru ca organismul uman si metabolismul difera de la persoana la persoana. Hotaraste-te sa-ti ajuti organismul in lupta cu bolile fara sa-I faci rau si programeaza-te la un consult la cabinetul nostrum de homeopatie!

  • Analize personalizate

  • Tratamente noninvazive

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Valimareanu Doina

Dr. Valimareanu Doina

Medic Homeopat

ORAR

Vineri: 14:00 – 16:00

Consult: 100 RON

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER