Project Description

LABORATOR ANALIZE

Stiai ca o buna parte a starii tale de sanatate se reflecta in rezultatele analizelor de laborator? Analizele efectuate la sange, scaunul si urina ofera o mare parte a informatiilor despre organismul tau. Interpretarea acestora poate fi transpusa in diagnostice, in functie de care se va face tratamentul. Modul de viata precum si alti factori pot genera schimbari frecvente si majore in starea organismului tau. De aceea iti recomandam sa faci analize de laborator cu regularitate, pentru a putea preveni eventuale afectiuni. Fa-ti o programare la Policlinica As chiar azi. Pe documentul de interpretare a analizelor vei putea vedea in detaliu ce nu se incadreaza in valori, astfel incat sa poti fi indrumat in directia potrivita.

  • Analizele periodice ale sangelui permit urmarirea evolutiei organismului.

  • Infectiile pot fi depistate prin analizele de laborator.

  • Asocierea mai multor valori ale markerilor analizati se concretizeaza in diagnostice.

  • Identificarea unor piste in diagnosticarea diferitelor afectiuni.

Acreditare RENAR

Teste de analize efectuate zilnic utilizand cea mai noua tehnologie

Majoritatea analizelor beneficiaza de rezultate gata in 24 ore

Peste 10.000 de analize efectuate lunar

PUNCTE DE RECOLTARE PROPRII PENTRU PACIENTI

CL. AUREL VLAICU NR. 56

  PROGRAM

Luni – Vineri 08:00 – 20:00

 STR. FAT FRUMOS NR. 1

  PROGRAM

Marti-Miercuri-Vineri        08:00 – 12:00

STR. ABRUD

  PROGRAM

Luni – Vineri 08:00 – 12:00

 

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE