Medicina de familie

Medicina de familie 2018-11-01T09:23:41+00:00

Project Description

MEDICINA DE FAMILIE

Medicul de familie e precum un prieten apropiat sau un membru al familiei: el te cunoaste foarte bine din punct de vedere medical, tine evidenta evolutiei starii tale de sanatate si are grija ca atunci cand nu te simti bine sa te trimita la medicul specialist; de la acesta te intorci apoi cu rezultatul: diagnosticul si tratamentul ce urmeaza sa fie consemnate in fisa ta. Cauti un medic de familie al carui portret profesional sa fie similar cu descrierea aceasta? Atunci vino la Policlinica As. Aici vei gasi profesionistul si prietenul care va avea grija ca starea ta de sanatate sa fie cea optima.

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Urszinyi Monica

Dr. Urszinyi Monica

Medic Specialist Medicina de Familie
Dr. Moldovan Aida

Dr. Moldovan Aida

Medic de familie

Luni: 08.00 – 13.00

Marti: 13.00 – 17.00

Miercuri: 08.00 – 13.00

Joi: 13.00 – 17.00

Vineri: 08.00- 13.00

Consultatie la 15 minute

 

Consult gratuit pentru pacientii inscrisi in cadrul cabinetului de medicina de familie
Consult la cerere 50 lei

Consult gratuit pentru pacientii inscrisi in cadrul cabinetului de medicina de familie
Consult la cerere 50 lei

Dr. Foldenyi Maria

Dr. Foldenyi Maria

Medic Primar Medicina de Familie
Dr. Fonta Clara

Dr. Fonta Clara

Medic Specialist Medicina de Familie
Dr. Albota  Catalin

Dr. Albota Catalin

Medic

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE