Project Description

MEDICINA INTERNA

Te simti rau? Ai dureri pe care nu ti le explici? Te confrunti cu greturi si varsaturi? Inainte de a merge sa investighezi pas cu pas fiecare organ intern care ti-ar putea cauza disconfortul, ia-ti o trimitere de la medicul de familie si programeaza-te la Policlinica As, la sectia de medicina interna. Medicul specialist care te va consulta va fi in masura sa te indrume in directia buna, scutindu-te astfel de numeroase dumuri inutile si timp pierdut. Organele interne alcatuiesc un intreg sistem pe care un medic internist profesionist il poate evalua mult mai corect decat ar putea-o face medicii specialisti care investigheaza fiecare organ in parte. Cand simptomele sunt neclare, se face lumina aici.

SERVICII MEDICINA INTERNA

 • Scheme de tratament coordonate, ca sa nu se suprapuna

 • Simptomele neclare sunt interpretate in diagnostic

 • Medicul internist trimite pacientul la specialist, in cunostinta de cauza

 • Aici se descopera de cele mai multe ori cancerul asimptomatic

 • Inima, plamani, ficat, stomac, rinichi, colon impreuna cu sangele, metabolismul si scheletul osos sunt evaluate interdependent

  PROGRAM

Luni- Vineri: 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALIZATI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Degeratu Daniela

Dr. Degeratu Daniela

Medic Primar Medicină Internă

ORAR

Luni: 09:00 – 17:00

Marti: 17:00 – 20:00

Miercuri: 14:30 – 19:00

Joi: 09:00 – 13:30

Vineri: 09:00 – 13:00

 • CONSULT: 100 Ron
 • CONTROL: 80 Ron
 • ECOGRAFIE GENERALA: 200 Ron
 • EKG: 70 Ron

 

Dr. Iova Cristina Mirabela

Dr. Iova Cristina Mirabela

Medic Specialist Medicina Interna

ORAR

Joi: 17:30- 20:00

Vineri: 17:00-20:00

Programari la 30 minute

 • CONSULT: 100 Ron
 • CONTROL: 80 Ron
 • ECOGRAFIE GENERALA: 150 Ron
 • EKG: 50 Ron

Medic Specialist Medicina Interna

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR