Project Description

MEDICINA MUNCII

Cu ajutorul unor servicii profesionale de medicina muncii vei avea siguranta unui bun management al angajatilor tai din punct de vedere medical. La Policlinica As gasesti echipa de profesionisti pe care poti conta pentru examenul medical necesar la angajare, controlul medical periodic, vizarea concediului medical si monitorizarea bolii angajatului, precum si a accidentelor de munca. In felul acesta vei minimiza numarul de zile de concediu medical crescand eficienta angajatilor tai. Prin medicina muncii vei avea parerea avizata referitoare la masura in care angajatii tai sunt apti din punct de vedere medical sa lucreze pe postul pe care-l ocupa. Hai sa incepem de azi colaborarea!

SERVICII MEDICINA MUNCII

  • Certificate medicale “Sanatos clinic, apt de munca”

  • Contril medical periodic

  • Vizarea concediului medical

  • Pachete de servicii medicale corporate

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Ungureanu Loredana

Dr. Ungureanu Loredana

Medic Medicina Muncii

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

Consultatii la 15 minute

—-

Studii absolvite in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara.

Competenta in ecografie generala.

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR