Neurologie

Neurologie 2018-08-30T14:14:21+00:00

Project Description

NEUROLOGIE

Suferi de dureri de cap si migrene? Ai ameteli si senzatie de vertij? Uneori ti se intampla sa ai senzatii de amorteala si de pierdere a sensibilitatii. Tulburarile de memorie sau chiar cele de vorbire pot avea si alte cauze, pe langa oboseala. Pune-ti sanatatea pe primul loc! Programeaza-te la un control medical la Policlinica As! Te va consulta un medic neurolog bun. Semnele pe care organismul ti le da trebuie luate in serios. Cu controale medicale constante vei putea preveni si trata anumite afectiuni, astfel incat sa te poti bucura de o viata sanatoasa impreuna cu toti cei dragi.

  • Consult

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Trifa Diana

Dr. Trifa Diana

Medic Primar Neuropsihiatrie Infantila

 

Dr. Trifa Diana Anca  Medic Primar Psihiatrie Pediatrica si Medic Specialist Neurologie Pediarica absolventa a Universitatii de Medicina Victor Babes Timisoara.

Experienta profesionala:

Mai 2008 – prezent, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, Compartimentul NPI-medic primar  psihiatria copilului si adolescentului

Mai, 2005 – 2008 Fundaţia „Missio Link International – Casa Debora”, centru de plasament, psihoterapeut, terapie şi consiliere psihologică acordată copiilor aflaţi în plasamentul fundaţiei (1/2 normă)

Noiembrie, 2005 – 2008 Şcoala profesională „GH. Athanasiu”, şcoală specială, medic psihiatru (1/2 normă)

1999-2004 Clinica de Neurologie şi Psihiatrie pentru copii şi adolescenţi, medic rezident psihiatrie pediatrică

1997-1999 DMC-Bosorod, jud. Hunedoara, medic de familie

1993-1997 Spitalul de copii „Louis Ţurcanu”, asistentă medicală

Depistarea problemelor neurologice constituie un prim pas pentru tratarea problemelor aparute la micutul dumneavoatra. Cateva  dintre tulburarile mai fregvent aparute pentru care recomandam sa va adresati mediculi sunt : dureri de cap ( cefalee), convulsii, tulburari de somn, tulburari de coordonare, de mers si eclilibru, ameteala.

In cadrul clinicii beneficiati de diagnosticare, sfaturi adegvate si conduita terapeutica de specialitate pentru copilul dumneavoastra

Afectiuni acute:

Convulsii, cefalee acuta, tulburari de mers, tulburari de limbaj, tulburari de echilibru,lipotimii,sincope

Afectiuni cornice:

Epilepsie, tulburari de limbaj, tulburari cu spectru autist, ADHD, retard, cefalee cronica, encefalopatie cronica, malformatii cerebrale, traumatisme cranio cerebrale, deficiente motorii.

Monitorizarea dezvoltarii neurologice ale nou nascutului

Interpretarea investigatiilor de laborator si  imagistica

Polita de asigurare

Dr. Gabor Carmen

Dr. Gabor Carmen

Medic Neurolog

Contract CAS

Marti: 08.00 – 13.00
Luni, Miercuri, Joi: 13.00 -19. 00
Consultatie la 20 de minute
1.08-15.08 concediu

– consult gratuit in contract CAS
– consult fara bilet de trimtiere – 50 RON

Dr.Stanulescu Eduard

Dr.Stanulescu Eduard

Medic specialist neurolog

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE