Project Description

NEUROLOGIE

Suferi de dureri de cap si migrene? Ai ameteli si senzatie de vertij? Uneori ti se intampla sa ai senzatii de amorteala si de pierdere a sensibilitatii. Tulburarile de memorie sau chiar cele de vorbire pot avea si alte cauze, pe langa oboseala. Pune-ti sanatatea pe primul loc! Programeaza-te la un control medical la Policlinica As! Te va consulta un medic neurolog bun. Semnele pe care organismul ti le da trebuie luate in serios. Cu controale medicale constante vei putea preveni si trata anumite afectiuni, astfel incat sa te poti bucura de o viata sanatoasa impreuna cu toti cei dragi.

  • Consult

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Gabor Carmen

Dr. Gabor Carmen

Medic Specialist Neurolog

Contract CAS

ORAR

Luni: 13:00 – 19:00

Marti: 13:00 – 19:00

Miercuri: 13:00 – 19:00

Joi: 13:00 – 19:00

Vineri: 13:00 – 19:00

Consultatie la 20 de minute

  • Consult –  gratuit in contract CAS
  • Consult fara bilet de trimitere – 100 RON
  • Control – 60 RON

Dr. Stanulescu Eduard

Dr. Stanulescu Eduard

Medic Specialist Neurolog

ORAR

UTA

Luni: 09:00 – 12:00

Miercuri: 09:00 – 13:00

  • Consult –  gratuit in contract CAS
  • Consult fara bilet de trimitere – 100 RON
  • Control – 60 RON

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR