Oftalmologie

Oftalmologie 2018-08-30T14:13:05+00:00

Project Description

OFTALMOLOGIE

Petreci foarte multe ore in fata calculatorului? Simti ca pe zi ce trece vederea ta e tot mai neclara? Durerile de cap sunt unul din simptomele vederii slabite. Depistarea timpurie a unei probleme de vedere poate preveni agravarea acesteia. De aceea, pentru a putea preintampina si trata in timp util afectiunile ochilor, recomandam vizitarea regulata a unui cabinet oftalmologic, din sase in sase luni. Programeaza-te la Policlinica As. Un medic oftalmolog bun te va consulta, iti va spune in ce stare sunt ochii tai si-ti va da cele mai utile sfaturi referitoare la mentinerea sanatatii lor.

SERVICII DE OFTALMOLOGIE

  • Consultatie

  • Retete ochelari

  • Retete tratament medicamentos

Cabinet Oftalmologic clinica Arad

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Stanulescu Erica

Dr. Stanulescu Erica

Medic primar oftalmolog

CONTRACT CAS

 

ORAR

 

MARTI

14:00 – 17:00

Dr. Monica Dumitrescu

Dr. Monica Dumitrescu

Medic specialist Oftalmolog

Contract CAS

 

Medic specialist Oftalmolog

Dr.Stanulescu Mircea

Dr.Stanulescu Mircea

Medic primar oftalmolog

ORAR

LUNI

14:00 – 17:00

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE