Oncologie

Oncologie 2017-10-04T11:57:40+00:00

Project Description

ONCOLOGIE

Stiai ca a doua cauza a mortalitatii la nivel mondial este cancerul? Exista forme de cancer ce nu se manifesta prin durere, ceea ce la face mai greu de depistat. Screening-ul sau radiografia sunt cel putin doua investigatii ce ar putea face lumina in acest sens. Statisticile arata ca intre 5 si 10% din cazurile de cancer sunt mostenite genetic. Deoarece e mult mai usor de tratat un cancer in stadiu incipient, recomandam efectuarea de controale regulate. Programeaza-te la o consultatie la Policlinica As. Avem o echipa de medici oncologi competenti si dedicati, gata sa-ti ofere sprijinul si tratamentul de care ai nevoie.

SERVICII DE ONCOLOGIE

  • Identificarea organului afectat si a stadiului bolii.

  • Elaborarea schemei de tratament.

  • Urmarirea evolutiei bolii.

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE