Project Description

ORTOPEDIE

Suferi de dureri de spate? Ai facut o luxatie sau o entorsa? Te dor genunchii? Iti pocnesc articulatiile? Probabil cauti explicatii in tot felul de lucruri cum ar fi statul indelung pe scaun la birou sau patul in care dormi. Tratarea durerii, adica a efectului, nu inseamna rezolvarea problemei. Ca sa te faci bine, fa-ti programare la Policlinica As. Vei gasi la noi o echipa de medici ortopezi buni. In felul acesta vei fi corect diagnosticat si tratat. Vino ori de cate ori acuzi dureri corelate cu coloana, oasele si articulatiile.

SERVICII DE ORTOPEDIE

  • Investigarea si tratarea afectiunilor coloanei, oaselor si articulatiile.

  • Tratarea durerii cauzate de afectiunile coloanei, oaselor si articulatiilor

  • Miscarea fa fi o sursa de bucurie, nu una de durere.

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Olari Sergiu

Dr. Olari Sergiu

Medic ortoped

Contract CAS

Luni: 11:00 – 12:00

Vineri: 09:00 – 11:00

Pretul pentru o consultatie este de  50 lei in afara contractului cu CAS.

MEDIC SPECIALIST IN ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE

 

 

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR