Pediatrie

Pediatrie 2018-11-01T08:39:12+00:00

Project Description

PEDIATRIE

Cauti un medic pediatru bun? Cu siguranta e important pentru tine sa-ti duci copilul la un control medical unde sa fie vazut si tratat intr-un mod cat mai profesionist si mai prietenos cu putinta. Sanatatea puiului tau este prioritatea numarul unu si de aceea veghezi la bunastarea ei. Stii ca nu orice afectiune se manifesta prin simptome evidente, dureroase si de aceea e bine sa iei tu atitudine si sa-ti planifici controale de rutina pentru copilul tau. Policlinica As este aliatul tau in grija pentru sanatatea lui. Contacteaza-ne si fa o programare azi ori de fiecare data cand ai semnale ca ceva nu e ok sau chiar din 6 in sase luni, pentru a avea certitudinea ca totul e sub control.

SERVICII DE PEDIATRIE

  • Consult
  • Ecografie copii
  • Control

Cabinet Pediatrie clinica Arad

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

0357 803 333

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Stanculet Carmen

Dr. Stanculet Carmen

Medic Pediatru

Contract CAS

 

ORAR

LUNI

14:00 – 20:00

MIERCURI

14:00 – 20:00

VINERI

14:00 – 20:00

 

 

– Consult gratuit in contract CAS
– Ecografie copii 70 lei
– Consult 70 lei in afara contractului CAS
– Control 50 lei in afara contractului CAS

Competenta Ecografie Generala
Atestat Alergologie si Imunologie Pediatrica.
medic specialist pediatru
asistent universitar Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad
2001 Absolventa a facultatii de medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara
2012 Medic specialist pediatru
2012 Membru al Societatii Romane de Pediatrie
2012 Atestat de resuscitarea nou nascutului
2013 Curs – Avantajele alaptarii la san si alimentatia artificiala
2014- Competenta ultrasonografie generala
2016 – Competenta alergologie si imunologie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii “Safanta Maria” Iasi
2016 – Curs Monitorizarea copilului diabetic si cu tulburari endocrine

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR

PROGRAMEAZA-TE DIN TIMP

Pentru a avea certitudinea accesului in cabinetul medicului care te va consulta, in ziua si la ora dorita de tine, programeaza-te cat mai din timp.

PROGRAMEAZA-TE