Project Description

Campanie promoțională mai – iunie

PNEUMOLOGIE

Tusea care te chinuie de o perioada de timp persista in ciuda medicatiei prescrise? Te confrunti cu dificultati respiratorii? Ar putea fi o problema legata de plamani sau alte organe asociate cu acestia. In functie de simptomele pe care le ai, dar si in functie de rezultatele investigatiilor de specialitate, un medic pneumolog profesionist va sti sa-ti puna diagnosticul corect. Asadar, prin analize de laborator, radiografie pulmonara, tomografie computerizata toracica, ecografie pleurala sau orice altceva ti se recomanda, vei putea sti de ce afectiune suferi si vei fi indrumat sa te tratezi, astfel incat sa-ti recapeti starea de sanatate.

  • Consultatie

  • Diagnostic

  • Tratament

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Teaha Cristina

Dr. Teaha Cristina

Medic Specialist Pneumolog

ORAR

Luni: 14:00 – 18:00

Joi: 09:00 – 13:00

CONSULT CAS

  • SATURATIE: 20 RON
  • CONSULT: 100 RON
  • AEROSOLI 10 SEDINTE: 300 RON
  • ECOGRAFIE: 80 RON
  • SPIROMETRIE: 80 RON
  • CONTROL: 100 RON
  • PULSOXIMETRIE: 40 RON

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Ideile preconcepute pe care le aveam despre spitale si medici mi-au fost complet desfiintate inca de la primele vizite medicale la Policlinica As. Recomand aceasta echipa!

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR