Project Description

PSIHIATRIE

Ai fost directionat catre un cabinet psihiatric? Stresul, depresia si anxietatea sunt principalele cauze ale bolilor psihice, insa si suferintele fizice le pot provoca. De asemenea, simptomele precum atacul de panica, gandurile de sinucidere, halucinatiile sau asa-zisele voci auzite pot constitui motive intemeiate in recomandarea de a consulta un psihiatru. Decide sa pui punct senzatiei de lipsa de control asupra vietii tale si programeaza-te la policlinica As. Un medic psihiatru bun din echipa noastra te va examina si-ti va pune diagnosticul corect. Vino cu sau fara bilet de trimitere de la medicul de familie si investigheaza problema medicala pentru care ne-ai vizitat.

  • Consult

  PROGRAM

Luni – Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALISTI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER