Project Description

Campanie promoțională mai – iunie

UROLOGIE

Ai dureri sau senzatie de disconfort in zona pelvina sau in timpul urinarii? Acestea sunt doar unele din simptomele care pot semnala o afectiune urologica (masculina sau feminina), precum si a sistemului reproductiv masculin. Indiferent cat de sensibila ar fi problema ta, programeaza-te la Policlinica As. Sau vino fara trimitere. Un medic urolog bun te va consulta, iti va pune diagnosticul corect si-ti va da tratamentul corespunzator. Atat infectiile urinare, cat si cele congenitale necesita investigatii, pentru a fi tratate. Pentru a tine sub control sanatatea ta si pentru a preveni si trata orice posibila problema, iti recomandam sa faci controale periodice anuale sau din sase in sase luni.

SERVICII DE UROLOGIE

  • Consult
  • Ecografie
  • Pachet  consult + eco  + analize medicale ( PSA   )
  • Pachet: consult si ecografie
  • Control

  PROGRAM

Luni- Vineri 07:30 – 20:00

  LOCATIE

MEDICII SPECIALIZATI

Asa cum spune si numele Policlinicii, ne-am dorit sa fim o echipa de medici foarte bine instruiti, pregatiti sa ne punem toate cunostintele in slujba sanatatii pacientilor.

Dr. Donath Miklos Imola

Dr. Donath Miklos Imola

Medic Specialist Urologie

ORAR

Luni: 09:00 – 14:00

Marti: 14:00 – 20:00

Miercuri: 09:00 – 14:00

Joi: 9:00 – 13:30

Vineri: 9:00 – 13:00

CONSULT – 180 RON

CONTROL – 130 RON

ECOGRAFIE – 200 RON

SCHIMBAT SONDA CU MATERIALE – 150 RON

SCHIMBAT SONDA FARA MATERIALE – 100 RON

SECRETII URETRALE – 70 RON

Consult gratuit in contract CAS

PACIENTII NOSTRI SPUN

Testimonialele pacientilor tratati in Policlinica As confirma profesionalismul serviciilor medicale pe care le oferim si recunosc astfel toate eforturile pe care le depunem pentru insanatosirea lor.

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

MARIA BUTIU

Increderea pe care mi-au inspirat-o medicii Policlinicii As prin profesionalismul si caldura cu care m-au tratat mi-a aratat ca vizita la medic este esentiala in tratarea bolii.

SORIN IOAN STURZ

Le multumesc medicilor Policlinicii As ca au stiut sa redevina copii pentru a-mi convinge fetita sa aiba incredere in ei si sa coopereze.

DIANA FISCHER

Suferinta provocata de boala te face sa te inchizi. Experienta cu medicii Policlinicii As nu lasa boala sa te dezumanizeze.

ADRIANA BOTEZ

Investigarea afectiunii de care sufar a fost un drum lung si obositor. Insa medicii cu care am intrat in contact m-au tratat ca pe un prieten si m-au incurajat tot timpul. Le multumesc pentru ca acum sunt bine!

MIRCEA TOMA

Cand tratamentul prescris de medic isi face efectul si rezultatele apar neintarziat, stii ca treaba a fost bine facuta si zambetul reapare pe fata. Multumesc din suflet!

TIMEA SANDOR